~ Traject ~



coaching & Begeleiding

Kennismakingsgesprek

 

Kosten

49 euro

Inclusief BTW en reiskosten

Hoe gaat het verder;

Jij hebt de motivatie om met jezelf aan de slag gegaan gevonden, jij wil iets gaan veranderen aan jou situatie! Super knap dat jij jou dit zelf gunt en toestaat.

Stuur mij een mailtje of een appje via deze site de contact pagina.

Coaching

Doormiddel van 6 gesprekken a anderhalf uur per keer, die we om de 2 weken ongeveer in samen spraak plannen. Gaan we op zoek naar jou antwoorden op de vragen die jij hebt, m.b.t. tot jou specifieke coaching vraag.

Dit is bij jou thuis, zodat jij niet hoeft te reizen als jou energie hiervoor nog niet voldoende is.

We gaan doormiddel van gesprekken en oefeningen die ik begeleid samen met jou op zoek naar jou antwoorden.

Prijs: 749 euro Exclusief BTW

wandel coaching

Doormiddel van 6 gesprekken a anderhalf uur die we om de 2 weken ongeveer in samen spraak plannen, gaan we op zoek naar jou antwoorden op de vragen die jij hebt, m.b.t. tot jou specifieke coaching vraag.

Dit is in een mooi wandel gebied, vaak in het bos. Zodat jij meer tot inspiratie komt en tot praten. We laten ons niet tegenhouden door het weer.

We gaan doormiddel van gesprekken en oefeningen die ik begeleid samen met jou op zoek naar jou antwoorden.

Prijs: 749 euro Exclusief BTW

online coaching

Doormiddel van 6 gesprekken a anderhalf uur die we om de 2 weken ongeveer in samen spraak plannen, gaan we op zoek naar jou antwoorden op de vragen die jij hebt, m.b.t. tot jou specifieke coaching vraag.

Dit is online, zodat ik ook jou die wat verder weg woont of omdat je het online fijner vindt kan helpen. Ik heb al diverse coaches zo geholpen wat zeer goed werkte.

We gaan doormiddel van gesprekken en oefeningen die ik begeleid samen met jou op zoek naar jou antwoorden.

Prijs: 749 euro
Exclusief BTW

begeleiding

Begeleidingsgesprekken zijn op aanvraag / behoefte.

Deze duren gemiddeld een a anderhalf uur. Dit kan zowel live bij jou thuis, in de natuur of online. Dit spreken we samen af. Door het weer laten we ons niet tegenhouden.

Ik heb jou bij de specifieke hulpvraag op dat moment.

Je kunt hier denken aan stukje verliesbegeleiding, rouw, onzekerheid. Dingen die je liever niet met je dierbare wil bespreken omdat je denkt dat het hun pijn & verdriet zou kunnen doen. 

Prijs 75 euro per afspraak
Exclusief BTW

Wie ben ik, wat wil ik, wat zoek ik, in mijn verdere leven?

 

Dat zijn vragen die je kunt hebben, als jouw leven net op zijn kop heeft gestaan bij een ingrijpende gebeurtenis.

Ik zal je begeleiden bij het verkennen van je eigen identiteit, ambities en behoeften, evenals het identificeren van wat je zoekt in je verdere leven. Samen kunnen we werken aan het ontdekken van jouw diepere verlangens, waarden en doelen, en hoe je die kunt vertalen naar concrete stappen en keuzes. Ik zal een ondersteunende en empathische ruimte creëren waarin je vrijuit kunt praten en reflecteren, zonder oordeel.

Mijn aanpak kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen. We kunnen praten over je verleden, heden en toekomst, en hoe dit alles van invloed is op wie je bent en wat je wilt. Ik kan je ook helpen met het ontwikkelen van vaardigheden zoals zelfvertrouwen, zelfreflectie en besluitvorming.

Door middel van oefeningen en opdrachten kunnen we je innerlijke wereld verkennen en je bewust maken van je sterke punten, waarden en drijfveren. We kunnen ook werken aan het identificeren en overwinnen van eventuele belemmeringen die je ervan weerhouden om je doelen na te streven.

Het doel is om je te helpen bij het vinden van helderheid, richting en vervulling in je leven. Samen kunnen we een pad creëren dat is gebaseerd op wat belangrijk is voor jou, zodat je meer voldoening en geluk kunt ervaren.

Als je geïnteresseerd bent in het werken aan jouw levensvragen en het verkennen van jouw identiteit en doelen, sta ik graag voor je klaar. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken en te bespreken hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Daar bij de horizon is het te doen.

veel gestelde vragen

Is coaching wel iets voor mij?

Dat is een persoonlijke vraag die alleen jij kunt beantwoorden. Coaching kan nuttig zijn voor mensen die willen groeien, zichzelf verder willen ontwikkelen of bepaalde doelen willen bereiken. Het kan ook behulpzaam zijn bij het overwinnen van obstakels of het oplossen van problemen. Als je gemotiveerd bent om te veranderen, openstaat voor nieuwe inzichten en bereid bent om actie te ondernemen, kan coaching wellicht iets voor jou zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat coaching geen magische oplossing is, maar eerder een proces waarbij je zelf aan het werk moet gaan om je doelen te bereiken.

Is er huiswerk wat ik moet maken?

Huiswerk bij coaching kan variëren, afhankelijk van de doelen en behoeften van de coachee. Hier zijn enkele mogelijke huiswerktaken die ik kan geven:

Reflectieopdrachten: Dit kunnen schriftelijke opdrachten zijn waarbij de coachee wordt gevraagd na te denken over bepaalde aspecten van hun leven, doelen of gedragingen.

Actieplannen: Ik kan vragen om een actieplan op te stellen waarin jij specifieke stappen beschrijft die jij zal nemen om jouw doelen te bereiken.

Oefeningen: Dit kunnen praktische oefeningen zijn om nieuwe vaardigheden aan te leren of om bepaalde gedragspatronen te doorbreken. Bijvoorbeeld het oefenen van assertiviteit, het geven van feedback of het bewustworden van bepaalde emoties.

Leesopdrachten: Ik kan jouw relevante boeken of artikelen aanbevelen om de kennis en het begrip te vergroten over bepaalde onderwerpen.

Observatieopdrachten: Ik kan jouw vragen om bewust te worden van bepaalde gedragspatronen of communicatiestijlen door ze te observeren in verschillende situaties en daarover, en dit in een dagboekje bij te houden.

Doelen stellen: Ik kan jou vragen stellen die helpen bij het formuleren van specifieke, meetbare en haalbare doelen die ze willen bereiken tussen de sessies door.

Mindfulness-oefeningen: Ik jou evt. aanmoedigen om dagelijkse mindfulness-oefeningen te doen om hun zelfbewustzijn en emotionele veerkracht te vergroten.

Het is belangrijk dat huiswerkopdrachten aansluiten bij de behoeften en mogelijkheden van de coachee en dat ze inspirerend en motiverend zijn. Daarnaast zal ik ook de voortgang en uitvoering van het huiswerk opvolgen in de opvolgende sessies.

Wat is mijn tijds investering?

Dit is erg wisselend, gezien hoeveel tijd en energie jij wil en kan steken in jouw proces. 

Ga ik mijn doelen behalen?

Dit ligt geheel aan jou specifieke doelen en jouw tijds investering. 

Wat als ik meer gesprekken nodig heb?

Dan kunnen wij in samenspraak altijd een oplossing hiervoor zoeken. Coaching is immers maatwerk.

Kan ik een vergoeding krijgen?

Coaching valt meestal niet onder de standaard ziektekosten vergoeding. In Nederland wordt coaching over het algemeen niet gezien als een medische behandeling en wordt daarom niet vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering.

Er zijn echter uitzonderingen waarbij coaching wel vergoed kan worden. Dit is bijvoorbeeld het geval als de coaching een onderdeel is van een behandelplan voor psychische klachten, zoals bijvoorbeeld bij een burn-out. In dit geval kan de coaching mogelijk vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Het is daarom belangrijk om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om na te gaan in hoeverre coaching vergoed wordt en onder welke voorwaarden dit plaatsvindt. Daarnaast kunnen ook werkgevers of gemeenten soms een vergoeding aanbieden voor coachingstrajecten.

Het is raadzaam om bij een coachingstraject altijd te overleggen met uw werkgever en/of de gemeente en/of  de verzekering om te kijken hoe de kosten gedekt kunnen worden.

Mochten er specifieke vragen hierover zijn contact mij gerust.